Kuldīgas Restorānu nedēļā galvenajā lomā – siers

siers, Kuldīga, ēdiens, restorānu nedēļa,
Foto: Roberts Āboltiņš

Kuldīgas “Restorānu nedēļa 2020” norisināsies no 16. līdz 22. martam. Šī gada Restorānu nedēļā  galvenā loma atvēlēta sieram.  Mūsdienās siers ir tik dažāds: tas ir kausēts, kūpināts, fermentēts, marinēts, cepts, grillēts, svaigs, ciets, mīksts, sāļš, ass, salds un pat vegānisks. Tieši ar šo daudzveidību un dažādām garšu kombinācijām Restorānu nedēļas dalībnieki pārsteigs savus viesus.

Restorānu nedēļā tiks pasniegti ēdieni, kuri ikdienā netiek iekļauti restorānu un kafejnīcu ēdienkartēs. Šogad piedāvājumu cena būs 12 EUR un 15 EUR.

Ar Restorānu nedēļas dalībniekiem un to sagatavotajiem piedāvājumiem jau drīzumā varēs iepazīties mājas lapā tastekuldiga.lv. Pasākumu organizē visitkuldiga.lv.